Pappa Budd

Gitarrlektioner....?!

Jag vill lära mig spela gitarr. Har ju en kompis som är ruggigt bra på gitarr och du vet vem du är! Kanske han kan lära mig lite. Dessutom har ju morsan vart med i ett band där hon sjöng och spela gitarr, hon kan ju lära mig ett och annat. Annars kan jag ju ta gitarrlektioner men vet inte om jag skulle orka det så lat som jag är!

Akustisk musik är ju jävligt fint!

Song of the week bonus: Alexisonfire - This Could Be Anywhere in the World



En låt jag aldrig tröttnar på. Det går inte att tröttna på den helt enkelt!

Song of the week: Vecka 14 - Bullet For My Valentine - Waking The Demon



En personlig favorit....B4MV äger!
Kommentera gärna!

Mot bättre tider....?!

Det senaste halvåret har jag mått sådär. Jag har vart sjuk mycket och inte mått speciellt bra varken psykiskt eller fysiskt. Tur att jag har min familj och mina vänner, vette fan vad jag skulle gjort utan dom. Men nu kanske det går mot bättre tider, då jag kan träna näst intill 100 procentigt och är nästan av med förkylningen. Dessvärre så kommer ju pollenallergin sätta sina spår snart men det är bara att hänga i. Dessutom har jag börjat på pratktik på ett ställe som verkar hur gött som helst. Första dagen bara flög förbi. Dessutom var ju helgen väldigt trevlig med 36 Crazyfists konserten och fick umgås med min härliga bror. Nästa helg kan nog bli lika rolig eller vad säger du Helena ;). Ska bli kul att få träffa dig. Du e för jävla go att snacka med i telefonen bruden ;D

36 Crazyfists på Brewhouse i Göteborg!



36 Crazyfists var ruggigt bra live! Det är ju alltid lika kul att se ett av sina favoritband. Nu har jag sett två av mina favoritband live, dom och Bullet For My Valentine!



Köpte en tröja!

Älska, älska, älska Göteborg!

Nu drar jag iväg till brorsan. Det kommer bli för jävla kul att se 36 Crazyfists live. Så hoppas jag på att VF kan tvåla dit HV idag så det blir en sista avgörande match i Scandinavium!


Ha d gött änna! :D

Filmtips !

Drillbit Taylor



Betyg:
3,5 av 5

En komedi med bl.a Owen Wilson (Armageddon, Zoolander, Starsky & Hutch, Wedding Crasher) och Troy Gentile (Nacho Libre, Tenacious D in The Pick of Destiny, Good Luck Chuck) i huvudrollerna.

Drillbit Taylor handlar om ett par tonåringar som blir mobbade i skolan av två äldre elever när dom börjar på high school. Så dom bestämmer sig för att anlita en livvakt. Valet faller på en som kallas för Drillbit Taylor (Owen Wilson). Vad dom inte vet är att Drillbit faktiskt är hemlös.

För mer information gå in på länken under:
Drillbit Taylor

Mr.Woodcock



Betyg:
3 av 5

En komedi med Seann William Scott (American Pie, American Pie 2, American Wedding, Dude, Where's My Car?), Billy Bob Thornton (Armageddon, Monster's Ball, Bad Santa, Friday Night Lights) och Susan Surandon (The Witches of Eastwick, Thelma & Louise, Alfie, Speed Racer) i huvudrollerna.

Det är svårt att låta det förflutna gå speciellt när det dejtar din mamma.
John Farley (Seann William Scott), en framgångsrik författare, åker hem för att ta emot ett ärofyllt pris och får reda på att hans mamma går ut med Jasper Woodcock (Billy Bob Thornton). Han är en idrottslärare som gjorde John Farleys och många andra människors barndomar till ett helvete, i alla fall på idrottslektionerna.

För mer information gå in på länken under:
Mr. Woodcock

Death Race



Betyg:
4 av 5

Actionfilm med Jason Statham (The One, The Transporter, The Italian Job, Crank), Tyrese Gibson (2 Fast 2 Furious, Flight of the Phoenix, Four Brothers, Transformers) i huvudrollerna.

Jensen Ames (Jason Statham), en föredetta brottsling, blir tvingad av fängelsechefen att delta i världens populäraste sport. En biltävling där deltagarna, som består av endast brottslingar, måste förstöra varandras bilar och döda varandra för att vinna tävlingen.

För mer information gå in på länken under:
Death Race

36 Crazyfists på lördag....

Jag är hur taggad som helst inför lördag! Först förfest hos brorsan och sen 36 Crazyfists på kvällen. Samt så räknar jag med vi drar till någon pub eller nått sånt efter. Ska bli jävligt kul att gå ut med brorsan igen ialla fall. :)

Song of the week: Vecka 13 - Silverstein - My Heroine



Kommentera gärna!

Filmtips !

Nu tänkte jag tipsa om några filmer som jag sätt och tyckt att dom vart bra!
Idén fick jag av Helena som tjata på att jag skulle tipsa om filmer och det gör jag så gärna så.

Accepted



Betyg:
3 av 5

En rolig film med bl.a Justin Long (Jeepers Creepers, Herbie Fully Loaded,The Break-Up), Jonah Hill (Superbad, Forgetting Sarah Marshall) och Blake Lively ("Gossip Girl").
Filmen går ut på att Bartelby Gaines som fått nobben från alla college som han sökt till, startar ett fake - college med några andraa för att lura sina föräldrar. Dom startar en webbsida och allt men vad dom inte inser är att det är fler som "ansökt" till deras college och alla kommer in.

För mer information gå in på länken under:
Accepted

Hot Rod



Betyg:
4 av 5

En komedi med Andy Samberg (Saturday Night Live ) och Isla Fisher (Scooby-Doo, Wedding Crashers).
Stuntmannen Rod Kimble (Andy Samberg) måste göra sitt livs hopp, då han ska hoppa över 15 bussar med sin motorcykel. Detta gör han för att få in pengar till hans styvpappas hjärtopperation, så att han sedan ska kunna vinna sin styvfars respekt genom att spöa skiten ur honom.

För mer information gå in på länken under:
Hot Rod

Cloverfield



Betyg:
4 av 5

En skräckfilm med Michael Stahl-David ("The Black Donnellys"), Mike Vogel (The Texas Chainsaw Massacre, Rumor Has It..., Poseidon), Lizzy Caplan (Mean Girls, "The Class", "True Blood") och Jessica Lucas (She's the Man, The Covenant)
Filmen handlar om en monsterattack mot New York från en liten grupp människors synpunkt.

För mer information gå in på länken under:
Cloverfield

The Descent



Betyg:
4 av 5

Skräck med Shauna Macdonald (Mutant Chronicles), MyAnna Buring (Grindhouse, Doomsday) och Natalie Jackson Mendoza (Moulin Rouge!, The Great Raid).

The Descent handlar om en grupp äventyrliga tjejer som utforskar en outforskad grotta men märker snart att dom förföljs av en märklig flock av rovdjur.

För mer information gå in på länken under:
The Descent

Twilight



Betyg:
4,5 av 5

En drama/fantasy film med Robert Pattison (Harry Potter and the Order of the Phoenix), Kristen Stewart (Panic Room, Into the Wild, Jumper) och Cam Gigandet ("The O.C.", Never Back Down).

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma (Twilight).
Isabella Swan riskerar allt när hon blir förälskad i en vampyr vid namn Edward Cullen.

För mer information gå in på länken under:
Twilight

Never Back Down



Betyg:
4 av 5

En actionfilm med Sean Faris (Pearl Harbor, Yours, Mine and Ours), Amber Heard (Friday Night Lights, All the Boys Love Mandy Lane, Pineapple Express) och Cam Gigandet ("The O.C.", Twilight).

På sitt nya highschool så blir den rebelliska tonåringen Jake Tyler (Sean Faris) inlurad i en så kallad underjordisk "Fight club". Han går med i en "mixed martial arts" grupp som tränas av Jean Roqua (Djimon Hounsou) för att kunna vinna fighterna.

För mer information gå in på länken under:
Never Back Down

Walk Hard: The Dewey Cox Story



Betyg:
4,5 av 5

Detta är en komedi med John C. Reilly (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Tenacious D in The Pick of Destiny, Days of Thunder, Step Brothers) i huvudrollen.

Walk Hard: The Dewey Cox Story handlar om Dewey Cox en sångare som blir en musiklegend.
En fruktansvärt rolig film av Judd Apatow (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, The 40 Year Old Virgin, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Pineapple Express, Step Brothers).

För mer information gå in på länken under:
Walk Hard: The Dewey Cox Story

Nya fotbollsskor...



Jag var tvungen att köpa nya grusskor inför träningen på tisdag för att mina gamla skor hade blivit för trånga.
Man kan ju lugnt säga att jag är nöjd med köpet då skorna är sköna, snygga och att jag endast behövde betala 290 kr för dom.

Song of the week: Vecka 12 - Dead by April - Losing you



Bästa låten har kommit på musikvideo :D
Song of the week är en ny sak jag börjat med. Där jag varje vecka kommer lägga upp en ny låt som jag tycker är bra. Kommentera gärna om vad ni tycker om låtarna!

Anberlin - Godspeed



Sjuuuuuuuuuuuuuuukt bra låt! =D

Låten som passar klockrent med hur jag känner idag......



Lyricsen är klockrena. Jag vill sticka från Ubbhult för att "There´s nothing for me here".

Älskar kyckling.....

Fan va gött det är med kyckling och näst intill allt annat kött också. Vi hade kyckling till middag idag och jag åt så nästan magen sprack. Sen så hade jag ju proppat i mig massa godis under dagen också. Så man kan säga att magen hade en riktig "workout" idag.

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!

Story Of My Life...



Snygg jag e ;) haha

......

Det blev te inatt igen "big surprise" haha. Men tyvärr var Forrest Fruit slut. Klart ett av det goaste teet.
Nu ska jag försöka sova vilket kanske blir svårt då jag haft sömnsvårigheter denna veckan.

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!

Ohh for fuck sake!!

Jag börjar verkligen tröttna på att bo hemma! Idag va fan inget undantag. Jag sa till min syster att jag skulle ta det lugnt och vila upp inför träningen. Hon skulle in till stan och jag sa att hon skulle ta sig in dit på egen hand. Men så ringer hon fan när jag ligger och powernapar. Hon sa att hon "missade" bussen som går ner till Källarbacken, så jag var tvungen att köra ner henne till Källarbacken. Vilket kanske inte är så jobbigt. Dessvärre när jag kommer hem och ska göra mat så märker jag att det ser förjävligt ut i köket och diskmaskinen är inte utplockad. Jag tycker att det är dålig stil när jag kör henne hit och dit utan att säga nått, så kan den bortskämda ungen inte ens fixa i köket lite smått när hon är ledig.
Vill ha lägenhet nu!! Jag bryr mig inte om var någonstans om det så vore Göteborg, Karlstad, Kungsbacka eller var som helst.
Vafan är det för stil att ringa med dolt nummer också. Orka det och jag får alltid sådana samtal när jag försöker sova. Man vill ju ha reda på vem det är som ringer punkt slut!

Den gamla goda tiden...

Den komiska tragedin som var uppskattad i skolan, eller vad säger du Hedin,haha!


Nää nu är det dags för ett powernap!

UIF´s spelschema för säsongen 09...

Div 6 Borås
 
 Våren 2009
 
Fredag           24/4               18:30             IF Olsfors – Ubbhults IF
Söndag          3/5                 17:00             Ubbhults IF – IF Bosna
Fredag           8/5                 19:00             Tigris IF – Ubbhults IF
Torsdag         14/5               19:00             Ubbhults IF – Hajoms IF
Onsdag          20/5               19:00             Rävlanda AIS – Ubbhults IF
Fredag           29/5               19:00             Ubbhults IF – Fritsla IF
Torsdag         4/6                 19:00             Norrmalms IK – Ubbhults IF
Fredag           12/6               19:00             Björketorps IF – Ubbhults IF
Onsdag          17/6               19:00             Ubbhults IF – Kronängs IF
 
 
 
Hösten 2009
 
Fredag           7/8                 19:00             Ubbhults IF – IF Olsfors
Söndag          16/8               17:00             IF Bosna – Ubbhults IF
Lördag           22/8               15:00             Ubbhults IF – Tigris IF
Fredag           28/8               18:15             Hajoms IF – Ubbhult IF
Lördag           5/9                 15:00             Ubbhults IF – Rävlanda AIS
Lördag           12/9               15:00             Fritsla IF – Ubbhults IF
Lördag           19/9               15:00             Ubbhults IF – Norrmalms IK
Söndag          27/9               15:00             Ubbhults IF – Björketorps IF
Lördag          3/10               15:00             Kronängs IF – Ubbhults IF

Gött att slippa spela match på min födelsedag, för en gångs skull! :)

Kolla även in.....

......Helena´s blogg. Hon e en go och gullig tjej, som alltid e en fröjd att snacka med :)

Te, te och åter te...


Visst e te gott!!! Jag har blivit näst intill beroende av te sen jag hade virus i halsen under en längre tid i slutet av förra året till början av detta året. Jag kan dricka te utan socker men jag tycker att det allt är goare med några socker bitar i.



Skadade foten på träningen....


Jag skadade foten på fotbollsträningen idag, när jag hoppade upp i luften för att nicka undan bollen. Men jag fick en knuff när jag var uppe i luften och landade konstigt med på foten. Det kändes och såg nog ut värre än vad det va. Jag räknar med att kunna träna på torsdag igen.

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!

Första dagen i Borås avklarad...

Jag har precis börjat på en "utvecklingskurs" som ska hjälpa mig som arbetslös att lättare få jobb. Dom ska pusha en att skriva bra CV och personligt brev. Dessutom ska man försöka komma ut i praktik så fort som möjligt. Det verkar helt okej men att det ligger i just Borås gillar jag inte,haha! Men idag var det bara introduktion så vi var inte där så länge. Imorgon kommer det bli en längre dag där.

En jävla schweizernöt till lastbilsförare valde att köra om 2 lastbilar i 80 km/h. Jag trodde fan han aldrig skulle ta sig förbi dom så segt gick det. Dessutom sketna han ner rutan på min bil också.

Måndag - första seriedagen på veckan

Varje måndag kommer det nya avsnitt av Family Guy, American Dad och The Simpsons. Tre riktigt roliga serier tycker jag!

My room....



Gött med egen altan till rummet. Men som ni märker så är den aning smutsig. Jag får nog ta och städa och göra rent den snart.



Liverpool!!!!! Gött med många kuddar i sängen också :)



Jag har inte så mycket böcker mest pärmar och annat skit!



Min tv, mitt xbox, spel, guitar hero gitarrer och min viasat box.



Mitt datahörn. Zlatantröjan och fläkten till vänster i bildkanten.

Filmtajm....

Just nu tittar jag på en av mina favoritfilmer, Tenacious D The Pick of Destiny. Som handlar om Jack Blacks band Tenacious D och hur bandet bildades. Fast dom har då gjort den lite overklig om man säger så. Dessutom gör Dave Grohl (sångaren i Foo Fighters och förra trummisen i Nirvana) en härlig tolkning av djävulen.


Betyg:
4 av 5

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!

Slarvig eller bara dum?

Jag fick panik när jag inte hitta nycklarna till huset för en dryga timma sedan. Jag titta överallt i rummet men hittade inte de förbaskade nycklarna. Så jag ringde efter syrran men hon svarade inte. Så jag gick ut och knackade på hennes fönster och fick ett argt sms från henne. Direkt efter jag läst det ringde jag upp henne och förklarade vad som hänt. Efter många om och men så valde hon till slut att låsa upp för mig. Men problemet sen var att jag inte hittade nycklarna i huset. Så jag lånade en nyckel av antingen morsan eller farsan. När jag sedan kom ut på rummet så såg jag till min förvåning nycklarna i byxorna som jag hade igår, som hänger på en krok på byrådörren.

Haha smart man kan vara. Jag skulle nog kalla mig själv för en blandning mellan slarvig och dum.

Några album jag rekommenderar...




Disturbed - Indestructible
Indestructble är Disturbeds nyaste album och är enligt mitt tycke en riktigt bra skiva. Den innehåller flera bra låtar som Deciever, The Night, Enough, Inside the fire och Indestructible.
Ska bli riktigt kul att se dom på Metaltown om det nu blir av för min del. Det hoppas jag innerligt på.



Adept - Another Year of Disaster
Detta är debutalbumet från bandet som kommer från Trosa utanför Stockholm. Vilket debutalbum! Jag kan lyssna på det här albumet i flera timmar utan att bli trött på det. Enligt mig klart ett av årets bästa album.



Atreyu - Lead Sails Paper Anchor
Detta bandet hörde jag för första gången då jag spelade ett Bournout-spel men kommer inte riktigt ihåg vilket det var. Men på det spelet var en låt med dom med som heter Right Side Of The Bed och sedan dess har jag älskat detta bandet.
Lead Sails Paper Anchor är deras senaste album och detta är lite lugnare än dom andra albumen dom släppt. Då dom inte har lika mycket growl längre. Men jag tycker inte att det gör dom direkt sämre. Atreyu är helt enkelt bäst!!!



Bullet for My Valentine - Scream Aim Fire
Bullet for My Valentine är ett av tre stora band från Brigend, Wales. Dom andra två är Funeral For A Friend och Lostprophets. Detta är B4MV andra album och är ett album jag rekommenderar starkt!
Jag såg dom live på Liseberg i December och vilket ös det var på dom. Hur bra som helst var det.



Rise Against - The Sufferer And The Witness
Rise Against är ett melodiskt hardcoreband från Chicago och The Sufferer And The Witness är deras näst senaste mästerverk med väldigt bra låtar. Ett album du måste köpa om du inte redan har det.



Raunchy - Wasteland Discotheque
Detta är ett metalband från Danmark med melodisk death metal influenser. Raunchy var det första danska bandet att bli signade av metalskivbolaget Nuclear Blast records. Deras senaste album kom ut 2008 och heter Wasteland Discotheque. Albumet är en fröjd för öronen för alla metalälskare.
I slutet av maj så kommer Raunchy till Sticky Fingers i Göteborg och jag rekommenderar dig att gå.

Kommande album....

Dead by Aprils debutalbum är det nog mänga inklusive mig som längtar efter. Jag tror och hoppas på att detta svenska metalband kommer slå igenom med storm. Dessutom kommer dom att spela på Metaltown iår. Missa inte det!

Nice, nice!!



Liverpools bortaställ för säsongen 09/10 är riktigt snyggt. Måste bara ha den !

Med i förra numret av Göteborgs Spårvägars personaltidning....



När jag gjorde tester i Göteborg för att bli spårvagnsförare så var det med en fotograf. Men inte anade att jag skulle va med på framsidan av deras tidning. Och vilken bild det blev. Kan knappt hålla mig för skratt när jag ser denna bilden.
Detta säger min kompis Viktor om bilden:
- Klockrent Budd...du ser ut som en slipad veteran i branschen...inte att förakta börsmäklarposen.
Haha! Han är klockren med sina kommentarer och man kan ju inte annat än hålla med honom.

Söndag = degardagen!

Söndagar brukar jag tillbringa i sängen och titta på en massa filmer och titta på fotboll. Idag är inget undantag men jag har ännu inte kommit på vad jag ska se på för film. Så jag har mest suttit framför datorn och lyssnat på musik och snackat med folk på msn. Visst en del väljer att gå i kyrka och så men det är inget för mig. Jag tycker det räcker med att jag har konfermerat mig. Sen finns det väl andra som har helt andra synpunkter om detta men får dom stå för.
Men nu är det dags att spela lite Fifa 09 på mitt xbox tycker jag!
Så får jag komma på någon film att se sen. Det blir säkert någon dålig skräckis. Jag tycker det är lika kul varje gång att se dåliga skräckisar, för dom blir mer som komedier än skräckisar.


Ett kort från tidigare iår med min flatscreen i bakgrunden!

Matchen jag sent kommer glömma...

Denna lördag började som vanligt för mig ganska sent för mig, närmre bestämt klockan 12.00. Men vad ska man göra när man är arbetslös? Det är ju lika bra att stanna uppe hela natten och se på filmer och spela xbox tycker jag, så söker man jobb när man är vaken och allert, det är jag inte förrän sent på dagen.

Idag hade vi en så kallad aktivitetsdag med fotbollslaget och inledde med att se Manchester United - Liverpool.
Matchen utvecklade sig till en match som jag som en väldigt stor Liverpoolsupporter sent kommer glömma.
Visserligen så tog Mancher United ledningen med 1-0 efter att Ji-Sung Park fixat straff och sedan Ronaldo förvaltade straffen på ett bra sätt och trots att Pepé Reina var nära att nå bollen så kunde inte "del reino les penalties" rädda bollen.
Men i den 28.e minuten så började det roliga för mig och alla Liverpoolsupportrar då Fernando Torres uttnyttja ett misstag från Nemanja Vidic. Torres kom fri mot Van der Saar och la kallt in bollen till 1-1.
Det roliga fortsatte sedan för LFC då Gerrard förvaltade en straff med akuratess som han själv fixade precis innan halvtidsvilan. Så Liverpool gick till halvtids vila med en 2-1 ledning och speciellt jag, Jonte, Acke och Svensson var väldigt nöjda med hur pool genomfört första halvlek.
I andra halvlek så hände inte så mycket förrän Nemanja Vidic drog ner Stevie G precis utanför staffområdet i 74:e minuten och fick därmed helt rätt ett rött kort direkt då han förhindra en klar målchans. Frisparken trodde nog många inklusive jag att Gerrard själv skulle ta hand om trots att den var på den högra sidan av straffområdet. Men istället så klev Fabio Aurelio fram istället och som han gjorde det! Bollen tog en härlig skruv över muren och i placerade sig närmsta i högra gaveln av målet.
Målkalaset fullbordades i den 90:e minuten då Reina hittade nyligen inhoppade Andrea Dossena med en utspark vid Uniteds straffområde. Dossena kom fri med Van der Saar och visade en otrolig kyla när han chippade in bollen till 4-1.
Detta fullbordade en osannolikt bra vecka för Liverpool då dom även vann mot Real Madrid med 4-0 i CL i veckan. Sammanlagt vann LFC med 5-0 mot Real Madrid under de två mötena lagen emellan.
Fernando Torres firar efter hans 1-1 mål!Andrea Dossena klappas om efter att ha kallt lobbat in 4-1.

Efter matchen så spelade vi poker med 700 kr i potten. Det började ganska trevande för min del men efter ett tag så började jag komma mer in i spelet. Jag chansade lika mycket som vanligt då jag inte är speciellt bra på poker eller i alla fall inte Texas hold em som vi körde. Jag lyckades lura till mig flera spel då jag inte hade någon speciellt bra hand oftast, men när det kom till närmade sig slutet så kunde jag inte riktigt hänga med de mer rutinerade spelarna. Till slut så va det andre tränaren Ove som tog hand om den stora potten. Han lyckades till och med slå ut Jonte som har jobbat som croupier.
Till slut kan jag även säga att vi även fick njuta av en god måtid (pyttipanna) som Acke och några till fixade.

När jag kom hem så såg jag på Melodifestivalen och höll på att tappa hakan då ett visst åkerspöke vid namn Caroline af Ugglas höll på att vinna. Men till slut så segrade en pop/opera låt som jag inte fattade hur folk kunde rösta på. Men det var ju bättre än den ständigt gnällande (snälla,snälla,snälla) af Ugglas vann.

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!