Pappa Budd

Ny DBA tröja på deras webbshop!


Riktigt snygg tröja!

Här går den att köpa:
http://www.deaf-dumb.com/deadbyapril/

Incredible accidents

Veckans citat!

Liverpool förbereder ett bud på David Villa.... ?

Rafael Benitez är beredd att betala £49 miljoner för att få den spanska superstjärnan David Villa till Liverpool. Tidigare har Liverpool visat intresse för Valencias andra stjärna Silva men inget konkret hände dock. Enligt “Sunday People” skall budet läggas fram under vinter-transfern. Detta kan mycket väl göra Liverpool till en stark kandidat till Champions League titeln!


Källor:
http://slappbollen.se/2009/09/28/liverpool-forbereder-ett-bud/
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/09/27/1526459/liverpool-preparing-49m-bid-for-valencia-forward-david-villa

Hade ju varit en perfekt värvning....!:)

Prins från Saudi Arabien köper Liverpool....



Pumpa in pengar nu i Liverpool så vi får spelarna vi behöver, typ David Villa, David Silva och gärna några mer världsklasspelare!

Artiklar om affären:
http://lfcglobe.com/pictures-gillett-strikes-deal-with-prince/
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article5868990.ab

Kompensationen av Swebus



Gällande resa Karlstad till Göteborg den 14 sept avg 17:05

"Jag beklagar att det blev problem när ni skulle åka med oss. Vi ersätter det inträffade med 150:- i värdecheck. Dessa är giltiga ett år och kan användas hos våra återförsäljare.

Med vänlig hälsning

Hanny Olsen
Kundtjänsthandläggare"

Det lönar sig att klaga då och då ;)

Song of the week: Vecka 40 - Sonic Syndicate - Burn This City



Kommentera gärna!

Min Spotify-playlist!



http://open.spotify.com/user/robinbudd/playlist/3WPaXMdZIpJWNUbMgQvyk9

Lyssna och njut!;)

Ha det bra!



Vanilla Coke till helgen!



Har köpt några Vanilla Coke som jag ska ha med mig till Karlstad i helgen. Ska än en gång hem till min älskling! Det ska bli jäkligt gött! Eller som dom säger i Värmland, dret gött!

Mitt klagobrev till Swebus!

"Hej! Jag åkte med 17.05 bussen idag, från Karlstad till Göteborg och har ett klagomål! Det är så jag satt i den bakre sektionen av bussen och där luktade det gammalt urin som om det kom från sätena. Dessutom luktade det ännu värre i toaletten, som om någon pissat överallt där. Dennna lukten fanns där ända ifrån Karlstad till Göteborg. Trots att bussen bytte förare i Karlstad så gjordes det inget åt det. Är det inte en förares skyldighet att kolla sånt innan han kör med bussen? Jag är sjuk och kände mig ännu sämre av lukten! Jag tycker detta är dålig service. Man ska inte behöva må illa när man åker buss av någon äcklig lukt i bussen. Jag tycker att någon slags av kompensation hade suttit på plats. Annars kommer ni gå miste om kunder, det kan ni skriva upp!"



Detta klagobrev gav mig kompensation och så jag blev en nöjd kund!

Får ersättning av Swebus!

Jag får ersättning från Swebus för "pisse-resan" härom veckan.

Swebus skrev:

- Hej!

Jag beklagar att er resa inte blev som ni hade tänkt er. Vi ersätter det inträffade med resecheckar  och då behöver jag er adress.


 

Tummen upp för Swebus säger jag bara!

Song of the week: Vecka 39 - Lostprophets - It's Not The End Of The World



Kommentera gärna!

Sjukt bra låt!

Bullet For My Valentine - Road To Nowhere

10 Facebookfunktioner du inte visste fanns....

Här är något för er " Facebook-nördar", som jag även sägs vara av vissa.

1. Tagga andra i statusuppdateringen

De som använder Twitter kommer känna igen sig här. Skriv @namn och personen får ett meddelande om din statusuppdatering. Exempel "Var ute med @johan och åt glass." Johan får då ett meddelande och kan vara med i konversationen. Så fort du börjar skriva @-tecknet får du förslag på vänners namn att tagga.

 

Skriv @namn för att delge en person om en statuuppdatering.
Skriv @namn för att delge en person om en statusuppdatering.

2. Blockera vännerna i chatten
Välj vilka grupper som ska kunna chatta med dig. Klicka på bilden för större version
Speciellt användbar på helgnätter när överförfriskade vänner ska börja chatta. Slipp "Hej. Är du vaken?" genom att dela in dina vänner i grupper som exempelvis "arbetskamrater" eller "obehagliga människor". Längst upp i chattlistan väljer du sedan vilka grupper som ska finnas i chatten. Tänk på att om du har en vän i flera grupper kan personen dyka upp i chatten om den ena listan tillåts vara aktiv.
Välj vilka grupper som ska kunna chatta med dig. Klicka på bilden för större version

3. Skapa listor på bästa vännerna

På din egen profil klickar du på den lilla pennan bredvid dina vänner. Nu kan du själv välja vilka av dina vänner som kvalar in på topp 6. Speciellt användbart om du är vän med kändisar eller "viktiga" personer. Sånt ser ju bra ut för utomstående.

Facebook tillåter att sex stycken toppvänner visas.
Facebook tillåter att sex stycken toppvänner visas.

4. Logga in med ditt användarnamn

Kräver att du valt ett användarnamn på http://www.facebook.com/username/. Många vet inte om den här funktionen och kan därför inte få en direktadress till sin Facebookprofil. När du valt användarnamn kan du skriva in det istället för din mejladress när du loggar in.

Välj ett användarnamn på Facebook så du kan hänvisa framtida vänner till din Facebookprofil för nya kontakter.
Välj ett användarnamn på Facebook så du kan hänvisa framtida vänner till din Facebookprofil för nya kontakter.


5. Redigera tabbern på din profil

Tryck på plustecknet och lägg till de tabbar du vill ska visas upp. Du kanske vill att dina vänner ska se vilka filmer du röstat på, eller inte.

Plustecknet låter dig välja vad du vill visa på din profil.
Plustecknet låter dig välja vad du vill visa på din profil.

6. Gör pr för dina event utan att skicka irriterande meddelanden

När du skapat ett event och sedan vill påminna deltagarna finns ett enkelt knep. Gå in och ändra tiden i eventet. En påminnelse dyker då upp i nedre högra hörnet hos alla deltagare. Du behöver inte ens hitta på en alibitext och skicka ut till folk.


7. Bjud in alla vänner till ett event - med ett klick

Återigen ett användningsområde för funktionen där man delar in vänner i grupper. När du skapar ett event går det inte att bjuda in alla vänner direkt. Men det går utmärkt att bjuda in en hel grupp vänner. Dra dina egna slutsatser av det.

8. Begränsa din vägg

Om du tröttnat på att dina vänner skriver saker så alla andra kan se, eller skriver saker du inte vill att andra ska se, på din vägg. Kanske vill du inte att dina intimare sociala kontakter ska skriva saker som din chef kan se, eller liknande. Gå då in i inställningarna och stäng av väggen. Ett annat alternativ är att stänga av väggen för de vänner som du tror kan orsaka dig huvudbry.

9. Använd vängrupper för att skicka meddelanden

Återigen krävs att dina vänner är indelade i grupper. Bra om man vill meddela en större mängd människor om något. Genom att skicka till en grupp slipper man sitta och skriva in varje namn för sig. Men tänk på att de allra flesta svarar till alla deltagare och att kommunikationen kan bli rörig.
Man vill kanske inte visa allt för alla. Tänk på att dela in dina vänner i grupper för att begränsa deras tillgång till din profil.
Man vill kanske inte visa allt för alla. Tänk på att dela in dina vänner i grupper för att begränsa deras tillgång till din profil.

10. Ändra dina integritetsinställningar

Förvånande många människor har ingen aning om att det faktiskt går att begränsa andras åtkomst till din information på Facebook, rejält dessutom. Med risk att låta tjatig så dela in dina vänner i grupper. Sen kan du ställa in vad vännerna i varje grupp ska se och inte se. Du kan begränsa deras tillgång till bilder, din vägg, statusuppdateringar, foton eller i princip hela din profil.

Källa : http://metro.se
Artikeln: http://www.metro.se/2009/09/22/8045/10-facebookfunktioner-du-inte-visste-/

Supporter bajsade i buss...

Bajen fans ställer in alla arrangerade bortaresor

 

Hammarby behöver all hjälp klubben kan få – men laget får klara sig med begränsat bortastöd under allsvenskans avslutning.

Bajen Fans har nämligen beslutat att inte arrangera några fler bussresor i år.

Anledningen?

Att ett fan tömt tarmen på ett säte under ett stopp i Linköping.



Källa: Sportbladet
Hela artikeln:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/hammarby/article5835480.ab

haha! säger jag bara!

Som en skrev på Facebook:
- Bajaren som bajat i bajenbussen, vars identitet skyddas av andra bajare i bajen..

Veckans citat!

Bilder från idag!



Jag är fan het! haha ;D

Bussförarutbildningen so far...

Nu har det gått 4 veckor av huvudutbildningen och jag har fortfarande inte fått mitt behörighetsbevis. Detta krävs ju för att man ska kunna få övningsköra med buss. Men jag har ju ändå inte missat något då dom andra inte fått testa på det förutom 2-3 stycken som fick känna på det häromsistens.
Istället har denna 2 veckors period bestått mest av repetition, sjukdom, resande till Karlstad och min älskling Helena på helgerna och ett besök på Volvo- museet i Göteborg.

Bilder från Volvo- museet!




Ha det gött!

Kritik mot Swebus



Igår när jag åkte buss hem till Göteborg från Karlstad, så var jag sjuk och mådde allmänt dåligt. Med råga på allt så luktade det gammalt urin i bussen och det gjorde ju så man mådde ännu sämre. Jag tycker det är dålig service då dom även passade på att byta busschaufför. Den nya busschauffören borde ju kollat bussen innan han körde iväg.
Det är ju liksom inte meningen att man ska må illa för att bussen luktar gammal urin eller så.
Hur som helst så jag skrev en klagorapport till Swebus igår om detta. Så man får väl se om jag får någon form av kompensation av detta.

Ha det gött!

Vårt hus ute på bostadsmarknaden



Vi flyttar till Göteborg i mitten av november och nu ligger vårat hus i Ubbhult ute på bostadsmarknaden.

Mer bilder och information om huset här:
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3LLRAFDQ3BLQ3P8H

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3LLRAFDQ3BLQ3P8H

Helena min sköna!



Jag saknar Helena :(. Hon sköter om mig när jag är skadad, när jag är sjuk och till och med när jag är frisk. Hon är den perfekta flickvännen och jag är lyckligt lottad som har henne.
Jag åkte hem i måndags från henne och ångrar att jag åkte för att varje sekund med henne är de bästa i mitt liv. Hon är mitt liv och jag kommer alltid att älska henne <3<3<3

Nu ska jag dit igen på fredag och längtan är obeskrivlig. Problemet är bara att när jag inte är med henne så känns det som tiden går onormalt sakta. När det bara är en dag kvar tills jag ska se henne så känns det som om det är en vecka kvar.

Jag hoppas att tiden går snabbare denna gången för det är så jäkla drygt när tiden går sakta.

Jag älskar dig min Helena<3







Year One



Betyg:

3 av 5
Handling:
Year One handlar om två vildar (Jack Black och Michael Cera) som blir tvugna att lämna sin primitiva by, för att en av dom ätit av den förbjudna frukten. Därmed hade han brutit mot den enda regeln som fanns för dom.
Så dom beslutar sig att ge sig iväg på en episk resa genom den antika världen.

I rollerna:

Jack Black, Michael Cera, Vinnie Jones, Olivia Wilde, Hank Azaria, Christopher Mintz-Plasse

Trailer:










Song of the week: Vecka 38 - Three Days Grace - Break



Kommentera gärna!








Sick of being sick (!)

Jag är sjuk idag och kvar i Värmland dit jag åkte i torsdags.
Det var tänkt att jag skulle åka hem idag med buss, men så blev det inte utan jag åker hem imorgon istället. Så det blir ingen bussförarutbildning för mig imorgon. Jag orkade inte med att sitta på en buss med drygt 30-40 personer och dessutom blir det oftast väldigt varmt i bussen med så mycket folk. Det blir ju extra jobbigt då man har 39 graders feber.
Fan vad jag hatar att vara sjuk. Det är nog en av de jobbigaste sakerna man kan va.
Snuvig, ont i halsen och en tung känsla i huvudet har jag! :(


Helgen har annars varit väldigt trevlig. Jag har varit på bröllopsfest här hos Helenas föräldrar. Dom gifte sig ´090909 och hade bröllopsfesten på fredagen. Dessutom så bjöds mina föräldrar hit och verkade ha det väldigt trevligt och kom bra överrens med alla.
Så det blev väldigt lyckat :)

Gött även att blåvitt och Liverpool storsegra i helgen, med 3-0 respektive 4-0 :)

Nu ska jag ta några alvedon och försöka bättra på mig!

Ha det gött!







Nytt rekord!!



Den 8 september, alltså i tisdags så slogs det förra rekordet på min blogg i antal besökare med hela 7 personer! Vilket framsteg... Nu ligger rekordet på 16 besökare. Vi får väl se när det slås. Förhoppningsvis snart :)







Lika som bär!


Zach Braff?                                 Ica-Ulf(Paul Tilly)?

Oskar i "Låt den rätta komma in" ?      Johan Palm?

Per Lernström (Ballar av stål)? Milo Ventimiglia (Heroes)?

More to come...









Itchy Daze - Monster




Itchy Daze - Daze of our lives

Bandet som vann en Bandit-rock talangjakt 2007 har gjort denna sköna låten! Deras skiva heter Daze of our lives och finns att köpa på en skivbutik nära dig och finns även på Spotify!



Ha det gött!







Lika som bär!


Daniel Craig?                                Vladimir Putin?
Paul Mccartney?                          Kaká?

John Terry?                                   Bono?

Anders Svensson?                        Ben Stiller?

Sesame Street-muppen Ernie? José Bosingwa da Silva?

Arnold Schwarzenegger? Michael Ballack?

Jan Rippe?                              Matt Damon?

Oliver Kahn?                         Mick Jagger?

Dmitar Berbatov?               Michael Nyqvist?

Andy Samberg?       Sergio Ramos?        Sidney Crosby?

Alessandro Del Piero?
Bruce Spingsteen?

Gary Sinise?                        Andreas från Idol-juryn?

More to come....







Killarna som lurar Juryn i Idol!

Hahah så jävla mobbat!









Steinar Kjartansson - Tears don´t fall

Steinar, som jag läste spanska med i gymnasiet var med i Idol idag!

Kopian:


Steinar är en härlig grabb med go röst! Här gör han en grym cover på Bullet For My valentines "Tears don´t Fall".

Orginalet:








Song of the week: Vecka 37 - Billy Talent - Rusted from the Rain



Kommentera gärna!







Svar på kommentarer...

Nu tänkte jag börja svara på kommentarerna jag får på bloggen!

Svar
till kommentarerna under rubriken Lägger skorna på hyllan!


Vad är detta? Vi möts ju på lördag! Kan du inte skjuta upp avskedet en vecka?



- Jo men alltså det är så det är, dessutom kan jag inte va med på lördag i vilket fall för då är jag i Värmland.
Ubbhult får helt enkelt klara sig utan mig! Det vet jag att dom gör.




BUDD! VAD HÄNDER? Inte okej...



Nej, men jag känner ingen direkt motivation till att fortsätta för tillfället. Vi får se hur det blir nästa år, jag utesluter inte en comeback då. Möjligt att det blir något annat lag än UIF dock då vi antagligen snart ska flytta till Göteborg! Detta är något som framtiden får utvisa..










Vanilla Coke!



Drack Vanilla Coke för några dagar sen! Den har jag inte druckit på skitlänge.
Jag och Helena njöt verkligen ;)









Lägger skorna på hyllan!

Jag har beslutat att lägga ner fotbollen för denna säsongen i alla fall.
Anledningen är att jag har börjat tappa motivationen på grund av alla skador och sjukdomar/pollenallergin under de senaste säsongerna!
Vi får se hur det blir nästa säsong, men det är möjligt att jag gjort mitt på Ekåsvallen. Om jag har gjort min sista säsong nu så, tack för allt stöd och tack till alla lagkamrater jag haft för eran vänskaplighet.

 

 

Stevie G hånar sin svenske lagkamrat Kacaniklic..

Haha Gerrard är klockren :D Läs denna artikeln!



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article5746540.ab




Lika som bär!



Lika som bär behövs det sägas något mer?



Visst jag är socialdemokrat men, denna är klockren!



Haha! Vem e vem?

More to come...!

 

 

 

 

 

Bussförarutbildningen so far...

Nu är de 2 första veckorna slut!
Denna perioden har mest bestått utav teori, om bussens bromsar och dess motor m.m.
Dessutom har vi fått lära oss om hur man ska bete sig mot olika slags resenärer och gjort den obligatoriska läkarundersökningen, som jag klarade galant!

Förhoppningsvis så ska vi börja övningsköra snart också, men då gäller det ju att man har ett förarbevis.



Delar upp bussförarutbildnings-rapporterna i 2 veckors perioder från och med nu!

Ha det gött!








Rocktröjor?!



http://www.rockmerch.se

Här är en bra sida för alla er som letar efter en bra rocktröje-sida! Dom har allt från Coldplay till Slipknot!









Nytt spel på ingång!

Nu har jag förhandsbokat Fifa 10!


Spelet släpps den 1 Oktober och då ska det vara här!

Här går det att förhandsboka:

http://cdon.se/spel/fifa_10-5986715

Song of the week: Vecka 36 - Ill Niño - What Comes Around



Kommentera gärna!