Pappa Budd

Götet is da shit!

Allvarligt talat finns det något dåligt att säga om denna underbara stad som kallas Göteborg?! Det bästa motståndarlagen som inte kommer från Götet i t.ex fotboll kommer på är ju : - Alla rensar fisk i Göteborg  (!) och : - Alla heter Glenn i Göteborg (!). Jag tycker det är jävligt kul att höra för det är ju inga direkta påhopp utan mer brist på fantasi från bortaklackarna (!). Sen har ju Göteborg Nordens största nöjespark i Liseberg, som är klart bättre än bl.a Gröna Lund i Stockholm. Visst Stockholm må vara Sveriges huvudstad men Göteborg har den goaste dialekten och de trevligaste personerna punkt slut (!). I Stockholm finns det för mycket fjortisar och brats (!).
Dessutom kommer de flesta bästa musikgrupperna från Göteborg som In Flames, Hardcore Superstar, Dead by April och Kendolls.
Göteborg bör vara huvudstad (!)

Dead by April tröjan....



Fick min Dead by April tröja förra veckan. Den är snygg som fan (!). Ska ta och skaffa mer rocktröjor, tycker jag har för lite sådana tröjor.

.....

Jag har inte uppdaterat mycket på sistone på bloggen för att jag vart mycket med Helena och har knappt tänkt på att uppdatera bloggen.

Förra veckan tog jag bort två stora leverfläckar på ryggen och fick reda på att jag inte kunde träna fotboll på 2 veckor minst(!). Det var ju inte precis vad jag ville höra. Men det är ju sånt man får leva med.
I torsdags åkte jag och Helena hem till henne men innan dess på morgon så svimmade jag, då Helena hjälpte till och byta plåstrena för leverfläcksstygnen, så fick jag se stygnen och bara tuppa av. Morsan har förklarat att det ligger i släkten då hon och morfar också har lätt för att svimma då de ser något obehagligt eller skadar sig rejält. Jag ramlade och slog i huvudet i badrumskrokarna som var bakom och samt i kaklet bakom, men som tur va så klarade jag mig oskatt och kunde sedan åka till Göteborg med Helena.

I helgen stötte vi på några riktiga idioter vi en krog i Forshaga (utanför Karlstad) som påstod att vi kastat vin på dom. Om vi gjorde eller inte gjorde  låter vi vara osagt. Men hur som helst så rycktes Helena i sitt hår då hon försvarade sin pappa som fick en loska i nyllet och jag försvarade Helena genom att göra allt för att få undan hon som drog i Helena. Problemet var bara att barägaren, som visade sig vara styvpappa til en av de störda tjejerna, kom och tog strypgrepp och kastade undan mig då jag försökte hjälpa Helena. Sedan så hjälpte Helena mig genom att få bort jäveln till barägare(!) med en knuff då han hade ett rejält tag om min hals. Om hon inte gjort detta så hade det nog kunna sluta riktigt illa. Så jag är jävligt tacksam för detta! Tack Helena!
Sen så kom vi inte hem på ett par timmar då vi gömde oss från dom idioterna och några andra som dom tillkallat.
Men i det hela långa klarade vi oss ganska bra då ingen skadade sig riktigt allvarligt men jag hatar dom för det vilken jävla stil(!). Den som rör Helena ska fan få ett riktigt kok med stryk(!).



Fuck off you bastards(!)

Song of the week: Vecka 22 - Enter Shikari- Sorry You're Not A Winner

 
Kommentera gärna!

Song of the week: Vecka 21 - Raunchy - Warriors



Kommentera gärna!

Song of the week: Vecka 20 - Adept - Sound the Alarm



Kommentera gärna!

Förhandslyssna på DBA´s album!



Nu kan du förhandslyssna på Dead by Aprils album!
http://www.myspace.com/dbaswe

Dead by April tröja på ingång!


Har precis beställt denna Dead by April tröja! Jag tycker den e väldigt snygg :)

Roberto Cavalli - Profumo



Jag fyllde 21 i måndags och fick en parfym i födelsedagspresent av Helena. Den har en speciell och väldoftande lukt!
Tack för denna Helena! :)

DBA kläder!



http://www.deaf-dumb.com/deadbyapril/

Riktigt snygga tröjor. Ska nog köpa en av dom snart!

Liseberg.....

Jag och Helena var på Liseberg i lördags och hade det väldigt trevligt! Detta var verkligen inte sista gången jag besöker Liseberg med Helena!



Nya attraktionen Hang Hai!



Kållerado, ett måste varje gång man är på Liseberg ;D



Balder!



Helena ägde upp mig på radiobilarna och bara röjde mig ur banan,hehe



Love is in the air ;)

God natt och kom ihåg...You´ll never walk alone!

Song of the week: Vecka 19 - Death Pilot - Until The End



Kanske inte den bästa videon men bra låt! :D

Kommentera gärna!